Strøm

Strøm 

Alle trenger strøm. Strøm er en av de produktene som du trenger uavhengig av hvilket land du kommer i fra og uavhengig av hvor i verden du bor. Det som er ganske imponerende med strøm er nettopp dette. Noen få produkter virker på denne måten. Ser du for eksempel på olje så skulle du tro at det er et produkt som kan sammenlignes, men det kan det ikke. Oljen er nemlig annerledes fordi den er forskjellig. Strøm er strøm, mens oljen har forskjellig karakter avhengig av hvor den kommer i fra. Oljen i havet utenfor Norge er veldig bra. Den er lettere som gjør at den er mye lettere å raffinere. Olje fra andre land, som Latin-Amerika kan være tyngre og dermed vanskeligere til umulig å raffinere uten å sette raffineriet under risiko.  

Strøm er derfor et helt unikt produkt som du kan bruke og som du har muligheten til å bruke. Skal du være med på noe så er det viktig at du er med på dette nå. Ikke bruk mer tid enn du må og bruk denne tiden fornuftig slik at du kan enten kjøpe strøm på best mulig måte, eller produsere eller levere om du skulle være i den næringen.  

Strøm og leveranser 

Leverandører av strøm leverer alle det samme produktet, strøm. Det er ingen forskjell på om strømmen kommer fra det ene eller det andre selskapet. Hadde vi visst hvor strømmen var produsert hen hadde ikke det heller spilt noen rolle på kvaliteten av strømmen. Norge produserer også bare strøm fra vann så slikt sett er valget enkelt. Hadde vi hatt atomreaktorer eller kull som produserte strøm som man ser i noen andre land, kunne det vært flere som stilte spørsmål med hvor strømmen er produsert hen.  

Kjøper du strøm og ser at strømregningen begynner å bli høy? Du tar så og ser deg litt rundt og finner en ny billig strømleverandør. Bytt! Det er ingen vits å vente med å bytte når du har funnet en billigere pris. Det er viktig å bytte slik at du ikke betaler mer enn du må. Bytt så ofte du kan og bytt alltid til en billigere pris.  

Når kan du bytte leverandør? 

Det er altså lett å bytte leverandør av strøm. Bytte gjør du på nett. Liker du ikke den prisen du må betale så må du gi jernet slik at du ikke gjør noe mer enn det du må. Bruk tiden din fornuftig slik at du bruker tiden din til å gjøre mer enn det du har mulighet til å gjøre. Det er også viktig at du bytter leverandør så ofte som mulig. Du bytter alltid til en billigere leverandør og på den måten bytter du deg alltid til litt billigere strøm. Se på din strømregning i dag og begynn å se etter billigere strøm. Målet er at du skal få billigere strøm enn det du har i dag.